AAU logo

AAU Alumni

Survival Kit 2019 har fundet sin ejermand

Survival Kit 2019 har fundet sin ejermand

Et Survival Kit fyldt med lækkerier til specialeskrivningen eller jobsøgningen blev udloddet til Karrieremessen den 5.marts i Aalborg. Vinderen er udtrukket, og det blev Linette Helena Poulsen, som studerer Biomedical engineering and Informatics på sidste semester.

På Karrieremessen i Aalborg den 5.marts 2019 havde AAU Alumni sædvanen tro en stand, hvor det var muligt at få en snak omkring, hvad netværket kan tilbyde, og vigtigheden af at bevare relationen til sit tidligere studiested efter endt uddannelse. Men i høj grad også dialog omkring, hvad kommende dimittender har af ønsker og behov i den relation.  

Ved at besvare et kort spørgeskema, kunne man som studerende eller tidligere studerende deltage i konkurrencen om at vinde et ”Survival Kit” til specialeskrivningen eller jobsøgningen. 

Knap 100 nuværende og tidligere studerende deltog i AAU Alumnis miniundersøgelse på Karrieremessen. Blandt de mange deltagerende blev det den 10.semester studerende Linette Helena Poulsen, der sikrede sig kurven fyldt med lækkerier som chokolade, chips, slik sodavand mm. 

Hun blev derfor rigtig glad, da hun fik beskeden om, at hun havde vundet og dermed kunne bidrage med forsyninger til specialeskrivningen.   

Til dagligt studerer Linette Biomedical engineering and Informatics, hvor hun nu er i gang med sit kandidatspeciale, der omhandler automatisk kvalitetssikring af koronar arterie bypass graft operationer ud fra epicardiel ultralydsbilleder. 

Vi spurgte Linette om, hvorfor hun synes, det er en god ide at deltage i Karrieremessen: ”Da jeg snart er færdiguddannet, er det oplagt at deltage og høre nærmere om, hvilke jobmuligheder der er, som civilingeniør inden for sundhedsteknologi. Ud over at gå rundt og tale med virksomheder, deltog jeg også i oplæg om, hvordan mit CV, ansøgning og LinkedIn kunne forbedres. Det er meget relevant for det, der venter mig lige om lidt som færdiguddannet”.  

Om Linette Helena Poulsens medlemskab af AAU Alumni siger hun ”Det er bestemt i min interesse at følge udviklingen på Aalborg Universitet. Både nu, mens jeg studerer men i høj grad også, når jeg afslutter min uddannelse. Jeg tænker bestemt, at jeg vil gøre brug af de forskellige medlemsfordele som eksempelvis arrangementer”. 

Vi byder Linette og de mange andre nye medlemmer velkommen i netværket!