Overvejer du ny karriere? Kunne du bruge ny inspiration?

Så kig forbi KARRIEREMESSEN TIRSDAG DEN 5. MARTS I GIGANTIUM. Igen i år slår vi dørene op for 100 nationale og internationale virksomheder og organisationer, der alle er på banen for at møde studerende og færdige kandidater fra AAU til en snak om job, studiejob, praktik og projektsamarbejde.

Virksomhederne vil repræsentere brancher inden for IT, administration, økonomi, jura, ingeniør, kommunikation, markedsføring mm, og 2000-2500 studerende og kandidater inden for alle studieretninger vil deltage på Karrieremessen.

Der vil også være mulighed for at høre spændende foredrag, få et CV-tjek eller et gratis billede til et CV eller LinkedIn.

Dette års Karrieremesse skydes i gang med et forrygende oplæg af verdens mest vindende roer Eskild Ebbesen, der med 3-dobbelt OL-guld og 6-dobbelt VM-guld fortæller om: Vejen til at blive en vinder.

Læs mere og forhåndregistrer dig på: www.karriere.aau.dk og www.karrieredagene.dk

Vi ses på Karrieremessen