Julehilsen fra Rektor

"Året er et flot vidnesbyrd om det frugtbare samarbejde mellem vores samarbejdspartnere og AAU. I er som Alumner et flot vidnesbyrd om den betydning AAU har for samfundet. Jeg håber, at vi kan bevare kontakten til jer alle" - Rektor Per Michael Johansen

Kære Alumne

Endnu et år er gået og mange hundrede kandidater fra AAU er på vej ud i samfundet for at bruge og dele den viden, de har opnået undervejs i studiet. Ligesom jer bliver de nu det måske vigtigste resultat af vores strategi ”Viden for verden”, hvor viden omsættes til udvikling og merværdi til gavn for samfundet.

Det kan I og vi som universitet være stolte af.

I kan også være stolte af, at jeres tidligere universitet fortsat stiger i anerkendelse. Vi er nu ranket som det bedste ingeniøruniversitet i Europa og som nr. 8 i verden. Og vores kandidatuddannelse i Lighting Design blev for nylig hædret som verdens bedste på en kongres for professionelle lysdesignere i Paris.

Viden for verden bliver også tydelig, når Dansk Industri i året, der er gået, fremhæver AAU som det gode eksempel på universiteternes samarbejde med det omgivende samfund. Endnu tydeligere bliver samarbejdet med det omgivende samfund i en rapport fra analysevirksomheden IRIS Group, der konkluderer, at AAU er det universitet i Danmark, som har langt de fleste samarbejder med private virksomheder og offentlige myndigheder.

Året er et flot vidnesbyrd om det frugtbare samarbejde mellem vores samarbejdspartnere og AAU. I er som Alumner et flot vidnesbyrd om den betydning AAU har for samfundet. Jeg håber, at vi kan bevare kontakten til jer alle.

Glædelig jul og et godt nytår.

Per Michael Johansen