Informationsmøder om Master in Management of Technology

MMT afholder en række informationsmøder, hvor du kan høre mere om mulighederne for at læse en Master in Management of Technology - Executive MBA - på Aalborg Universitet. Du får muligheden for at tale med centrale undervisere og vejledere på uddannelsen og afklare, om en MMT uddannelse er den rette for dig.

INFOMØDER OM MMT-UDDANNELSEN

På infomøderne kan du høre mere om mulighederne for at læse en Master in Management of Technology - Executive MBA - på Aalborg Universitet. Du får muligheden for at tale med centrale undervisere og vejledere på uddannelsen og afklare om en MMT uddannelse er det rette for dig. MMT uddannelsen er tilrettelagt så du arbejder med centrale problemstillinger og forandringsprocesser i din egen organisation.

"PÅ INFOMØDERNE KAN VI HJÆLPE DIG MED AT AFKLARE, HVAD EN MMT KAN GØRE FOR DIG OG DIN KARRIERE."

Du får ligeledes muligheden for at høre erfaringer fra tidligere MMT studerende, der vil fortælle hvordan de helt konkret har omsat viden fra MMT uddannelsen til værdiskabende praksis i deres organisation.
Endelig får du en indsigt i en af regionens mest spændende virksomheder og hører, hvordan ledende medarbejdere har brugt erfaringer fra MMT uddannelsen i deres karriere.

INFOMØDERNE AFHOLDES FØLGENDE DATOER

Nøjagtige adresser for møderne fremsendes pr. mail inden mødet.

5. marts, 15.00-17.30, Billund (Lego)
9. april, 15.00-17.30, Støvring (Hydrema)
10. april, 15.00-17.30, Holstebro (Vald. Birn)
16. april, 15.00-17.30, Nordborg (Linak)