Få rabat på foredrag fra Folkeuniversitetet, efterår 2016

Folkeuniversitetet og AAU Alumni har lavet en samarbejdsaftale, der giver medlemmer af AAU's alumnenetværk, adgang med 30% rabat til en række foredrag og fyraftensmøder.

For efterårssæsonen dækker aftalen over 45 hold bredt i hele programmet. Til disse opnår du 30 % rabat ved tilmelding.

Sådan opnår du rabat

Klik dig ind på Folkeuniversitets hjemmeside under specialaftaler, og lad dig inspirere af de muligheder som løber i efterårssæsonen 2016. Vær opmærksom på, at du skal anvende dit medlemsnummer i AAU Alumni for at opnå rabatten.

2 arrangementer med fri entre

Helt ekstraordinært har du som alumne, med profil i AAU Alumni, adgang til 2 gratis arrangementer dette efterår.

• ’Snart slut med Obama’ med journalist, forfatter m.m.m. David Trads den 11/10
  • ’Dialogen flytter ind på Christiansborg’ med cand.merc.jur., lektor fra KU Mia Marcussen den 24/10.

Bemærk

På en del hold med deltagerbegrænsning vil et begrænset antal pladser være til rådighed for AAU-alumner. Her gælder først-til-mølle princippet. Dit medlemsnummer finder du som altid på din profilside i AAU Alumni (navn vil blive kontrolleret via AAU Alumni)