Deltag i fokusgruppeinterview og hjælp AAU med studiemiljøstrategi

Kommunikationen med de studerende og dimitteret studerende er en del af AAU’s studiemiljøstrategi. Da der er meget fokus på ledighed i vores samfund i dag og på hvordan uddannelsesinstitutioner kan hjælpe de studerende ud i erhvervslivet via eksempelvis karrierevejledning, mens de er på studiet, og kommunikation med dimitterende studerende, finder vi det vigtigt at inddrage alumner i vores projekt for på den måde at belyse den side af kommunikationen. Ligeledes vil vi gerne inddrage alumner, som har dimitteret indenfor 1-2 år, da der kan være nogle reflekteringer, og anderledes holdninger, omkring nedenstående indsatsområder som de nuværende studerende ikke ville kunne bidrage med.

De forskellige indsatsområder er listet nedenfor, og disse områder er dem som snakken under interviewet tager udgangspunkt i. Dog er der i interviewet særlig fokus på AAU’s kommunikation omkring vejledningen af f.eks. jobmuligheder, kommunikationen mellem AAU og dimitterende studerende osv.

• Studiestartpakke’ - Hvilken information skal de studerende have, hvor og hvornår?
  • Vejledning af de studerende - studie- og karrierevejledning
  • Kommunikations platforme – Studentmail og andre kommunikationsplatforme

Fokusgruppeinterviewet vil cirka tage to timer og vil blive lagt kl. 16-18. Det vil foregå på Fibigerstræde 5, lokale 36. Der vil være forplejning i form af sandwich, sodavand m.m. under interviewet.

Vi håber du kan se vigtigheden i at deltage, og at du derfor har lyst til at være med til at bidrage med den fornødne viden til vores arbejde med studiemiljøstrategien.

Såfremt du har lyst til at deltage, eller i første omgang bare gerne vil høre mere omkring det, kan du kontakte mig på col@cgs.aau.dk eller 3137 7514.

Datoen er endnu ikke fastlagt, men interviewene forventes at blive afholdt i februar 2017.

Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Malene Gram, prodekan ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Camilla Overgaard Larsen, videnskabelig assistent på Aalborg Universitet