Billetterne er revet væk til Alumnefesten 2018

På bare 10 dage blev billetterne til Alumnefesten 2018 udsolgt. Vi er stolte over og glade for, at AAU-alumnerne støtter op om arrangementet.

Der gik blot 10 dage fra sekretariatet åbnede op for tilmeldingen til årets alumnefest, til der kunne meldes alt udsolgt. Et skønt bevis på, at AAU’s alumner støtter op om denne festlige lejlighed til at mødes med sit AAU-netværk.

I år afholdes festlighederne på Restaurant Mortens Kro, hvor aftenen byder på lækkert mad og drikke, god musik, stand-up og netværk på kryds og tværs.

Hvorfor deltage i Alumnefesten?

Alumne Magnus Vagtborg fortæller i denne video om, hvorfor han gentagne gange har prioriteret at deltage i alumnefesten.

Kom på venteliste

Nåede du ikke at sikre dig en billet til alumnefesten, og vil du gerne have muligheden for at få tilbudt en plads, så skriv dig op på ventelisten. Den aktiveres i tilfælde af, at der kommer afbud.