Alumner giver tilbage

Alumner er de bedste ambassadører vores universitet kan få. Det viste sig senest, da Sociologistudiet forleden afholdte arrangementet 'Hvad kan man lave som sociolog?'

Sociologi og studenterforeningen SoFiA (studenterforening for sociologi på AAU) søgte i forbindelse med deres arrangement 4 tidligere sociologi studerende, som kunne komme tilbage til AAU og fortælle om deres karrierevej og nuværende jobs.

Det resulterede i, at tidligere og nuværende studerende aktiverede sociologer de kendte eller selv tog del i at dele efterspørgslen. Der indkom mange henvendelser til arrangørerne fra sociologer rundt omkring i landet, heraf var der 4 som havde mulighed for at rykke rundt i deres arbejdskalender, så de kunne komme og inspirere nuværende sociologi studerende på Aalborg Universitet.

Derud over er der skabt en interesseliste på sociologer, som gerne fremadrettet vil hjælpe med et oplæg, når og hvis Sogiologi-studiet en anden gang skulle få brug for oplægsholdere.

Stor tak til de mange fantastiske alumner, der bidrager til deres gamle universitet - det er yderst værdifuldt! Vi er meget taknemmelige.

Er du endnu ikke oprettet med profil i AAU Alumni, så kan du gøre det her.

Det koster ikke noget. Alt du skal gøre er at benytte din private mailadresse, så Aalborg Universitet kan komme i kontakt med dig.