AAU Alumni søger studentermedhjælper

Kender du en studerende i Aalborg, der er en skarp formidler, har teknisk flair og kendskab til evaluering?

AAU Alumni, som er en del af AAU Karriere, på Aalborg Universitet søger en studentermedhjælper til opstart 1. maj 2018 eller snarest derefter.

Studentermedhjælpen skal kunne gå til hånde med bl.a. kommunikationsopgaver, koordinering og praktiske opgaver ved arrangementer, opsøgende kontakt til studier samt udarbejdelse af evalueringer.

Vi tilbyder et afvekslende og studierelevant job, hvor der er mulighed for at afprøve sine evner i praksis. AAU Karriere er en dynamisk arbejdsplads med plads til idéer og selvstændighed. Vi vægter at have det sjovt, mens vi løser opgaverne.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 8 timer om ugen.

Ansøgningsfristen er d. 9. april 2018.

Læs mere om stillingen her - og del den meget gerne, hvis du kender en dygtig studerende!