En glad vinder af et

En glad vinder af et "Survival Kit" er fundet

Et Survival Kit fyldt med lækkerier til specialeskrivningen eller jobsøgningen blev udloddet til Karrieremessen den 6.marts i Aalborg. Vinderen blev Naja Baltsen som studerer Dansk og Mediefag på 10.semester.

På Karrieremessen i Aalborg den 6.marts den 2018 havde AAU Alumni en stand, hvor det var muligt at få en snak omkring hvad netværket kan tilbyde, men vigtigst af alt ønskede vi i alumnesekretariatet at høre kommende dimittender omkring deres ønsker til netværket. Ved at besvare et kort spørgeskema, kunne man som studerende deltage i en konkurrence, hvor man kunne vinde et ”Survival Kit” til specialeskrivningen eller jobsøgningen.

10.semester studerende Naja Baltsen blev vinder af konkurrencen og sikrede sig en kurv fyldt med lækkerier som chokolade, kaffe energidrik, bolsjer mm.

Naja læser Dansk og Mediefag og er i gang med sit speciale sammen med en medstuderende. Hun blev derfor rigtig glad, da hun fik beskeden om at hun havde vundet og dermed kunne bidrage med forsyninger til specialeskrivningen.

Naja deltog i messen med tanke på at få inspiration til sit kommende arbejdsliv. Med en uddannelse inden for Dansk og mediefag søger mange mod gymnasiet som underviser. Uddannelsen er dog bred og Naja ønskede at se nærmere på de mange muligheder som uddannelsen rummer og dermed gå fra messen inspireret på kommende jobmuligheder. Naja blev blandt andet meget inspireret af forsvarets mange muligheder.

Vi byder Naja velkommen i netværket og ønsker hende al held og lykke med specialet og den efterfølgende jobsøgning.