AAU logo

AAU Alumni

16. december: Enkeltfag på HD-uddannelsen

16. december: Enkeltfag på HD-uddannelsen

Bag den sekstende låge fortæller Lars, som er skoleleder på AAU Executive, om din mulighed for at læse enkeltfag på HD-uddannelsen.

Hos AAU Alumni elsker vi jul. Samtidig ønsker vi, at du får maksimalt udbytte af dine studier i din professionelle karriere efter din universitetstid. Derfor har vi lavet en julekalender, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du og din virksomhed kan få mest ud af AAU Alumni og Aalborg Universitet.

Bag den sekstende låge fortæller Lars, som er skoleleder på AAU Executive, om din mulighed for at læse enkeltfag på HD-uddannelsen. Du har også mulighed for at læse et enkeltfag på en lang række af andre uddannelser.


Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser og fra de almindelige fuldtidsuddannelser (via tompladsordningen). På denne side kan du finde en oversigt over dine enkeltfagsmuligheder på Aalborg Universitet: www.aau.dk/uddannelser/efteruddannelse/enkeltfag-kurser/