AAU logo

AAU Alumni

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er en alumne?

En alumne fra AAU er en tidligere studerende på Aalborg Universitet. Hvis du har afsluttet en bachelor-, kandidat- eller diplomuddannelse fra Aalborg Universitet, kan du blive medlem af AAU Alumni. Meld dig ind her.
 

Hvad får jeg ud af at være medlem?

Som medlem af AAU Alumni har du mulighed for at holde kontakten til Aalborg Universitet og bliver en del af et netværk på over 12.000 tidligere studerende fra AAU. Desuden får du en række medlemsfordele. Se mere under Fordele.
 

Jeg forsøger at logge ind, men systemet giver ikke adgang

Dette skyldes, at der i øjeblikket arbejdes på at få et nyt alumnesystem, og derfor er det ikke længere muligt logge ind. Har du brug for at tilgå dine oplysninger, kan du altid sende en mail til alumni@aau.dk, så skal vi være behjælpelige ift. ændringer.
 

Hvordan får jeg nyheder fra AAU Alumni?

AAU alumni udsender nyhedsmails ca. 6 gange årligt. Hvis du gerne vil modtage nyhedsmails, så skriv til alumni@aau.dk og oplys dit fulde navn samt notér, at du gerne vil have nyhedsmails. Du kan også løbende modtage nyheder ved at følge os på Facebook og LinkedIn.
 

Hvordan kommer jeg i kontakt med tidligere medstuderende?

Da vi for tiden arbejder på at lave et nyt alumnesystem, kan du ikke længere selv logge ind på din profil og fremsøge tidligere medstuderende. Men hvis du søger tidligere medstuderende til et arrangement eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os på alumni@aau.dkog vi vil prøve på at hjælpe dig.
 

Jeg modtager ikke længere nyhedsmail. Hvad kan det skyldes?

AAU Alumni udsender nyhedsmail til den mailadresse, du er oprettet med i alumnenetværket. Hvis du ikke længere modtager nyhedsmails, kan det skyldes, at du har skiftet mailadresse. Skriv en mail til alumni@aau.dk, og vi vil forsøge at løse problemet.
 

Jeg har fået ny mailadresse. Hvad gør jeg?

Hvis du skifter mailadresse, er det vigtigt, at du oplyser AAU Alumni om dette, da du ellers ikke vil modtage nyheder, tilbud om arrangementer osv. Du bedes sende en mail til alumni@aau.dk, hvor du oplyser dit fulde navn og din nye mailadresse. AAU Alumni vil herefter ændre din mailadresse for dig.
 

Jeg ønsker ikke længere at modtage nyhedsmail. Hvordan afmelder jeg den?

Du kan afmelde dig nyhedsmail ved at sende en mail til alumni@aau.dk, hvori du skriver dit fulde navn, og at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsmail. 
 

Jeg vil gerne have adgang til AUB. hvad kræver det?

Du skal blot henvende dig personligt til AUB og sige, at du som alumne ønsker at låne materialer på bibliotektet. Det kræver blot, at du viser legitimation (ikke nødvendigvis med billede) og så oprettes du med det samme. Læs hvad du har adgang til her: www.aub.aau.dk/virksomheder-private/alumni
 

Jeg vil gerne have en mentor. Hvordan kan jeg få det?

AAU Alumni har på nuværende tidspunkt ikke et mentorprogram. Vi anbefaler at du tager kontakt til dit studie for at høre om andre mentorprogrammer.
 

Jeg mangler mit eksamensbevis. Hvem kan jeg kontakte?

Du bedes kontakte dit tidligere studie. Kontaktoplysninger på studienævn finder du her: www.aau.dk/om-aau/organisation/studienaevn/
 

Kan jeg melde mig ud?

Hvis du af en eller anden grund ikke længere ønsker at være en del af AAU Alumni har du mulighed for at melde dig ud. Du bedes da sende en mail til alumni@aau.dk, hvori du oplyser dit fulde navn og skriver, at du gerne vil meldes ud af alumnenetværket. Oplys gerne, hvorfor du ikke længere vil være medlem (ikke et krav).

 

Kan jeg få adgang til min studentmail som alumne?

Som dimittend har man adgang til sin student-mail op til 3 måneder efter endt uddannelse. Efter 3 måneder lukker din studentmail-konto og indhold slettes. AAU Alumni kan desværre ikke være behjælpelig med adgang til student-mail. Evt. henvendelse skal rettes direkte til tidligere studie.