AAU logo

AAU Alumni

Alumnefest

AAU's alumnefest

Hvert år afholdes der en særlig fest som hylder AAU’s alumner. Alumnefesten blev startet i 2013 og har været en succes fra start. Festen arrangeres af AAU Alumni og alle alumner kan melde sig til festen.

Alumnefesten i AAU Alumni er en anledning til at gense tidligere studiekammerater og netværke med andre alumner fra AAU. AAU Alumni sørger for lokaler, mad og underholdning, så det eneste, du skal gøre, er at hive fat i dine studiekammerater og melde dig til festen.

Her på siden kan du holde dig opdateret omkring alumnefesten og læse andres oplevelser.


"Gourmetmiddag på Mortens Kro"...

Denne sætning i emnefeltet var mere end rigelig motivation for at tilmelde mig det, der i mailen blev omtalt som en "ny tradtion".

Ærligt indrømmet har mit engagement med AAU Alumni begrænset sig til selve indmeldelsen og sjældne blik på nyhedsmails, hvorfor en "ny tradition" i den grad var tiltrængt for mit vedkommende. Med røde kinder må jeg også indrømme, at Mortens Kro var det overvejende trækplaster, men ikke desto mindre rumsterede tanken i baghovedet, at når man vælger dette sted til denne pris, så er det fordi, man vil noget med netværket, og man i øvrigt har opbakning fra stærke partnere.

Aftenen var en stor succes! Stemningen var fantastisk godt båret på vej af et lækkert traktement og følelsen af et netværk, der genopstod for næsen af os.

Til stede var lidt over 100 personer med vidt forskellige profiler, hvor eneste sike fællestræk var AAU. Tænk sig, der er ca. 7.600 flere i netværket end dem, vi var i lokalet - "og dette er blot begyndelsen", blev der sagt. Der skal ikke ret meget fantasi til at forestille sig den styrke, der kunne ligge i blot at give lidt af sig selv til dette netværk imod at få 10, 20 eller hundredefoldigt igen! I hvert fald blev der denne aften udvekslet masser af erfaring, visitkort og håndtryk, hvor man ikke kan lade være med at tænke, at dette vil føre til noget mere.

Jeg vil i hvert fald i fremtiden være en bedre alumne, da AAU Alumne har noget på hjertet samt viljen og modet til at føre det ud i livet."

Magnus Vagtborg, cand.merc.jur fra 2009 og Cand.jur. fra 2011

Om deltagelse i alumnefesten"Det var en fed ramme at mødes med gamle studiekammerater i og ikke mindst blive mindet om, hvor stor værdien i et netværk som AAU Alumni er. Jeg fik i hvert fald mange gode ideer til, hvordan jeg vil bruge netværket fremadrettet.
Underholdningen med Jonny Heftig var virkelig godt set - det passede i min optik perfekt til stemningen og målgruppen, der var med til festen, fordi man har et specielt forhold til byen Aalborg og Aalborg Universitet, som man er stolt af."

Signe Skov Risager, cand.mag. humanistisk informatik, 2006