Arrangementer

AAU at work

Kom med på virksomhedsbesøg og få mulighed for at netværke og få indblik i, hvad andre alumner arbejder med. Læs mere om AAU at Work.
 

Studenterpræsternes arrangementer

Som medlem af AAU Alumni har du også mulighed for at deltage i Studenterpræsternes mange spændende arrangementer. Arrangementerne bliver lagt op på denne side, og du kan også blive opdateret på Studenterpræsternes facebookside.
 

AAU Karrieres arrangementer

Som medlem af AAU Alumni har du også adgang til et udvalg af AAU Karrieres arrangementer. Arrangementerne kommer op på denne side.

 

Engelske arrangementer

Se arrangementerne for internationale alumner

 

Har du en idé til et arrangement?

Hvis du har idéer og evt. har lyst til at være medarrangør for et arrangement, er du velkommen til at kontakte AAU Alumni.

Du har også mulighed for at engagere dig i arbejdsgruppen.

Spændende og lærerigt

”Det var et rigtigt godt arrangement i Aalborg Lufthavn! Det var spændende og lærerigt at høre Rikke fortælle om hendes arbejde, og hvad hun har formået.”

Camilla Maria Mosegaard, alumne

Ikke den sidste gang jeg deltager!

"Balancen mellem fagligt oplæg og indblik i lufthavnen ”bag scenetæppet” var rigtig god. Det var det første arrangement jeg var til med AAU Alumni, men det blive helt sikker ikke mit sidste!”

Anders Steen Mortensen, alumne

Opdateret viden, konkrete værktøjer og netværk, der bliver til relationer.

Der er høj kvalitet i arrangementernes indhold, og man mærker tydeligt deltagernes ønske om at netværke. Jeg får ofte konkrete værktøjer, som jeg kan bruge i min virksomhed. Alumnenetværket hjælper mig til at holde min viden om de nye uddannelser ved lige og følge med i de tilbud fra AAU, som kan bidrage mig med at styrke min faglige profil.

Allan Lemming Lohmann Buus
HD Afsætningsøkonomi