For AAU ansatte

Hold kontakten til dine alumner

Som studiesekretær, studieleder eller lignende kan du på denne side få adgang til information, der hjælper dig til at styrke samarbejdet med lige netop dine tidligere studerende, fx i forbindelse med selvevaluering, markedsføring og meget andet, der er afgørende for det studie, du er ansat på.

Det er relevant for os alle, at vi får koordineret vores indsats og hjælper hinanden med at fremme og styrke denne vigtige relation. AAU's alumner er de bedste ambassadører, som Aalborg Universitet og de enkelte uddannelser overhovedet kan få.

Lad os samarbejde om at skabe den bedste relation til verdens bedste alumner.

Kontakt AAU Alumni

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.

Majken Norring-Agerskov, Alumnekoordinator

alumni@adm.aau.dk
tlf: 9940 7446

Flere kontaktoplysninger

Dimittendundersøgelser

Surveyenheden på Karrierecentret udarbejder jævnligt dimittendundersøgelser, der afdækker AAU-dimittenders beskæftigelsesmønstre efter endt studie, deres vurdering af uddannelsens kvalitet og meget mere.

Se dimittendundersøgelserne her.

 

Samarbejde med karrierecentret

Karrierecentret vil meget gerne samarbejde med dig og dit studie om at gøre karrieretankegangen og det at orientere sig imod jobmarkedet til en naturlig del af studiet for netop jeres studerende. Du og dit studie kan trække på Karrierecentret fx ifm. karrieredage og praktikinformationsmøder.

Læs mere om, hvordan vi sammen kan lette overgangen fra studie til erhvervslivet for de studerende.