AAU at Work

 

virksomhedsbesøg med networking og indblik i andre alumners job

Ved et AAU at Work-arrangement får du kendskab til lokale virksomheder og organisationer og nye fagligheder, og så er det en oplagt mulighed for at styrke og udvide dit netværk.

På arrangementet besøger vi en virksomhed eller organisation, der har mindst én AAU-alumne ansat. Arrangementet består typisk af en rundvisning på arbejdspladsen og et oplæg, hvor du får indblik i, hvad virksomheden laver.

Med afsæt i konkrete eksempler indvier virksomheden dig i, hvordan de anvender AAU-kompetencer i deres daglige arbejde og til at håndtere de udfordringer, virksomheden står overfor – det kunne fx være i forbindelse med produktudvikling eller organisationsændringer.
 

Virksomhedsstafet

AAU at Work er en virksomhedsstafet. Derfor peger den virksomhed, vi er på besøg hos, på en ny virksomhed, der skal være vært ved det næstkommende AAU at Work-arrangement. Virksomhedsbesøgene finder sted fire gange årligt.
 

vil du være vært?

Læs mere om, hvad det indebærer, her.

Kontakt AAU Alumni

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.

alumni@adm.aau.dk

Flere kontaktoplysninger

Et spændende koncept

"Besøget hos Snapp var spændende, og jeg synes, at AAU at work er et rigtig godt og spændende koncept."

Niels Harding, MA
Konsulent hos Patent Nord ApS
Cand.mag. Culture, Communication and Globalization

Et indtryk af erhvervslivet

"AAU at Work er med til at give en idé om erhvervslivet og jobmuligheder i det nordjyske. Det var godt at høre oplæg fra forskellige personer hos KONXION."

Nicole Nomber, sociolog